Inte som jag hade tänkt mig…

Hejsan.

Det är fredag och det är min sista bloggdag. Jag hade planerat att skriva ett längre och förhoppningsvis inspirerat blogginlägg… men här sitter jag och skriver med en hand medan jag har en liten Filippa som hänger på min andra sida och mitt hjärta känns oroligt. Hon är väldigt dålig igen. Så detta inlägg blev inte alls vad jag hade tänkt mig.

Det har ju varit en lång och kämpig period här, och har nu gått över till det värre igen. Igår ringde resursen till mig strax efter lunch och var orolig över Filippas andning, jag åkte och hämtade henne. Just då blev det lite lugnare en liten stund men kom fort tillbaka. Natten nu har vi inte sovit någonting och besvären kvarstår. Vi får se hur detta anfall ter sig, men jag vill verkligen slippa att bli inlagd på sjukhus med henne, lilla hjärtat vad hon får utstå!

Jag är lite trött nu när jag sitter och skriver detta och hade massor att ”bubbla om”, men nu kommer inget av det upp i huvudet tyvärr plus att det är knepigt att skriva. Ett exempel till på att det är svårt att planera vardagen och dess innehåll. Nu måste jag tyvärr tacka så jätte mycket för mig genom detta korta inlägg för att ta hand om vår lilla tjej. Jag önskar er alla allt gott och tack för att ni följt mig denna vecka!

/Cecilia

Detta inlägg publicerades i Cecilia Svensson. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inte som jag hade tänkt mig…

 1. Kerstin Fagerström skriver:

  hej Cecilia Jag har läst om dig och lilla Flippa i Allergia också, Ja vi i föreningen har jobbat med Forum och andra centrumanläggningar ,ang. askkoppars placering ! men nu ska jag åter igen prata med chefen om askkoppar som står för nära dörrarna spe. uppe på torget ingången närmast Värmdövägen ! Ja det är konstigt att fimparna måste kastas på marken !! Jag brukar rosa dom som röker långt från ingången ,och risa dom står för nära !! Jag är inte allergisk mot rök men tycker inte det är skönt att inandas rök ! Hälsningar Kerstin

  • Cecilia skriver:

   Hej!

   Tack för att du skriver och vad underbart att ni jobbar med att informera kring detta! Tack så mycket! Jag mejlade faktiskt Forums centrumchef när de satte upp lappar, och då såg jag detta först inne i parkeringshuset. Det luktade inte rök alls! Det var sagolikt! Och jag blev så glad och gav dem ett väldigt positivt mejl kring detta. Det som tyvärr hänt sedan dess är att lapparna sitter uppe men folk röker ändå utanför dörrarna i väntan på taxi eller maka/make… man ser på marken att det ligger cigaretter där och det luktar lite rök igen. Men tror dock att själva rökningen ändå minskat så det får man ju vara glad över! Men förundras över människor som ser dessa lappar och ändå väljer att röka precis där…

   Annars är jag som dig, prisa de hänsynsfulla! Finns faktiskt många som försöker röka på ett sådant vis som inte drabbar andra. Som jag beskrev innan så är det ju så kritiskt för oss med röken… då den sprids i luften och ändå lätt hamnar i tex Filippas luftrör. Detta gör ju att vi får en annorlunda tillvaro då vi blir väldigt isolerade då vi måste skydda henne, hon får verkligen besvär när hon utsatts för rök. Det är det som känns så orättvist ibland, vi vill också kunna sitta på uteserveringar när det är vår och sommar… men det går inte 😦 stranden är också nästan helt omöjligt! Vad göra?

   Förra sommaren var vi EN gång vid ett havsbad med Filippa… annars så badade vi hemma eller i grannens stora pool. Men det är ju roligt att se lite folk osv.. men det vi gjorde då, vilket var lite udda och tog en tid, var att gå runt på stranden och leta efter en rökfri plats. Vi frågade en stor radie runt oss där vi tänkt sitta om de är rökfria. Kan säga att de blev riktigt förvånade och trodde först att jag ville tigga cigaretter. Men denna gången gick det faktiskt bra men det är inte alltid man orkar att drifta runt på detta sätt.

   Tack för att du skrev, och tack för ert underbara jobb! 🙂

   Kram!
   Mvh Cecilia

 2. honhenhanna skriver:

  Tack för fina inlägg, heja dig! Visst är det rätt konstigt att folk fortfarande blir så förvånade när en påtalar något, trots att vi är så många med besvär av olika starka ämnen i luften (för min del parfymer). Det är som om de ändå inte riktigt fattat att vi finns. /H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s